όσο πιο γρήγορα να μειώσει τη μέση

Παπούτσια εντελώς φθαρεί, υγιεινά προϊόντα, για να γεμίσει το καλάθι και να δείτε ότι το άγχος είναι γρήγορα, μισό κιλό παγωτό. Και υπάρχει ακόμα αγάπη λαβές στην κοιλιά. Είναι δυσάρεστο, αλλά δεν τα παρατάς! Αυτά τα υγιή-αυτή είναι μια καλή συμβουλή για τους αρχάριους, είναι δροσερό, αλλά μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλώνεις, έχεις ήδη σε μορφή εργασίας, και πιο έξυπνη, θα πρέπει να υπάρχουν, για να υποστηρίξει τη μέση και επίπεδη. “Το κοιλιακό λίπος πολύ καλά ανταποκριθεί στις σωστές τεχνικές”, – λέει ο γιατρός. Michele Olson, πρακτικές της έρευνας. Εδώ θα βρείτε επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους, με τις οποίες καθημερινή πρακτική και, τελικά, γρήγορα αποτελέσματα.

 

Cardio ασκήσεις σας επιτρέπουν να γρήγορα να απαλλαγούμε από το λίπος

Η ταχύτητα με το αυτοκίνητο, Να αυξήσει την ταχύτητα, έτσι ώστε κατά μέσο όρο στο 25% περισσότερες θερμίδες καίτε – και σε μεγάλο βαθμό, την κοιλιά. Στο πανεπιστήμιο του Αρκάνσας, γίνονται σε μια πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ακόμα και αν μπορείτε να κάψετε τόσες θερμίδες για μια εβδομάδα, όσοι τέλος πάντων, αλλά πάνω απ ‘ την ένταση της προπόνησης πραγματοποιήθηκε, περίπου 20% – ε μείωση βαθύ κοιλιακό λίπος από 3 μήνες, σε σύγκριση με εκείνους που ήρθε σε περισσότερο, αλλά λιγότερο έντονα ασχολούνται με τον αθλητισμό – καμία αλλαγή.

Δοκιμάστε το μία φορά την εβδομάδα 2-3 φορές, τουλάχιστον, 30 λεπτά, πιο γρήγορα το ρυθμό της άσκησης. Αξίζει ρυθμό με τα πόδια, με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε. Αν δεν μπορείτε να το διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια της άσκησης κάτω από την ισχυρή διάστημα έντασης, με αργό ρυθμό μέρη. Ποιο απλός τρόπος για να το κάνετε αυτό:Μια λοφώδη περιοχή: αφή μέχρι την κορυφή του λόφου τόσο γρήγορα, όσο το δυνατόν, και στη συνέχεια να επιστρέψει στη μάχη. (Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα διάδρομο, όπου από 5 έως 10 μοίρες, γωνία κλίσης μειωθεί στο μηδέν και με τα πόδια.)

Για πιο πλούσιο ασκήσεις, ώστε να μπορείτε να κάνετε το κλασικό κοιλίες, χρησιμοποιήστε фитбол. Το San Diego State University η έρευνα δείχνει ότι σχεδόν το 40% περισσότερο, μπορείτε να εργαστείτε από το στομάχι στο πάνω μέρος και στο 47% περισσότερο πλάγιο κοιλιακό λίπος. Αυτό θα συμπληρώσετε κάποια βαθιά τους κοιλιακούς μυς σας στόχος. “Κρίσιμες στιγμές μόνο ένα μικρό κομμάτι του παζλ”, – λέει ο Jonathan Ross Bowie με βάση Айон-ο ιδιοκτήτης του fitness. “Το μέσο πλάγια κοιλιακούς μυς για την ενίσχυση των βασικών άνω ΚΟΙΛΙΑΚΟΎΣ, σύμφωνα με το μέρος της ενίσχυσης.”

Υπάρχουν μερικές απλές τεχνικές, που η περιοχή έχει ως στόχο: ξαπλώστε στο στομάχι σας, πάνω μέρος του σώματος διατηρείται και τόσο άρρωστος από το αυτί και στο αντιβράχιο. Στα δάχτυλα του να αντισταθεί, να άρει τη λεκάνη και τους μηρούς από την επιφάνεια του σώματος, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα επίπεδο. Κρατήστε αυτή τη θέση για 30-60 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κάντε μερικές ασκήσεις μέση: ξάπλωσε στο πλάι θέση, στηριζόμενη σε τόσο κουρασμένος από την ακρόαση, στο αντιβράχιο και πλάι της, σηκώστε τους γοφούς σας προς τα πάνω, με το ελεύθερο χέρι της, και να φτάσει μέχρι την οροφή.

 

Ασκήσεις με το μέγιστο φορτίο για την καλύτερη καύση του λίπους

Βγάλτε τη ράβδο, Έντονη αερόβια άσκηση, όπως το γρήγορο περπάτημα ή το τρέξιμο είναι εξαιρετική τήξης λίπους στην κοιλιακή κοιλότητα, αλλά η τακτική Συνολικά, το δικό του βάρος του σώματος ασκήσεις είναι πιο αποτελεσματική και μακροπρόθεσμα πιο αποτελεσματική υποστήριξη για το κάτω μέρος της πλάτης. 12-εβδομάδων college μελέτη, στην οποία αναφέρεται ότι οι αθλητές, που δεν είναι πολύ υψηλής έντασης, αντίστασης σώματος με βάση την τακτική της πρακτικής σε συνδυασμό καρδιο σας με περισσότερες από δύο φορές περισσότερο λίπος, εργασίας, συν πάνω από 4 φορές περισσότερο λίπος από την κοιλιά, από ασκήσεις cardio. http://eldesmedica.info/black-mask-διαμόρφωση-των-μυών-της-κοιλιάς

Αντίσταση με βάση τις ασκήσεις στο τέλος του ομάδα σε υψηλή σε πρωτεΐνες διατροφή, μια άλλη ομάδα, ωστόσο, παραδοσιακό, ορθολογική διατροφή. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η απώλεια του υπερβάλλοντος λίπους λόγοι για να κάψετε θερμίδες για αύξηση βάρους, και επιπλέον πρόσληψη πρωτεΐνης. Bonus: η μέθοδος άσκησης, δεδομένου ότι μπορείτε να ξεχάσετε για την ανάκτηση βάρους. Ο λόγος για αυτό είναι ότι “όταν θα αρχίσετε να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο στο λιπώδη ιστό και τους μυς χάνουν πάρα πολύ, αλλά η προπόνηση δύναμης βοηθά στη διατήρηση ή ακόμα και να αυξήσει τη μυϊκή μάζα, η οποία αποτρέπει την επιβράδυνση του μεταβολισμού”, – εξηγεί ο Όλσον.

Ισορροπεί στο ένα πόδι, Σύμφωνα με μελέτες, ακόμη και βασικές ασκήσεις, όπως καταλήψεις, άρση βαρών είναι επίσης ένας θαυμάσιος τρόπος για επιβαρύνει, ενδυναμώνουμε και να βοηθήσει στην κοιλιά επίπεδη καθαρισμός. Συνδυάστε ασκήσεις για ισορροπία, για παράδειγμα, μία θέση ποδιών ή και φουσκωτά δίσκου χρήση (μπορείτε να κάνετε τους από τα αθλητικά καταστήματα), επειδή αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσει όλους τους μυς. “Όταν έχεις κάνει, για να εξισορροπήσει ένα από τα πόδια – κάτω το σταθερό και το σώμα, φυσικά, πάντα να κινητοποιήσει τις εσωτερικές τους μυς, για να αποφευχθεί η ολίσθηση και πτώση”, – είπε ο Όλσον. Προσπαθήστε να αυξήσει το γόνατο με να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, να κάνει κατσαρόλα sit-ups ή απλά να βρει την ισορροπία στο ένα πόδι, ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος, όπως τους δικέφαλους μυς κάμψη και επάνω долбать.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Eldesmedica 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget