προϊόντα που βοηθούν στη μείωση του λιπώδους ιστού

Για ορισμένους, το λίπος στην κοιλιά εξαφανίστηκε από το ψήφισμα το Νέο έτος, άλλοι, περισσότερο από τη δουλειά. Επιπλέον, ωστόσο, ότι η υγιεινή διατροφή είναι για μας, ή θα ξεκινήσουμε την άσκηση, κάποια πολύ πολύτιμο προϊόν διατροφής μπορεί επίσης να συμβάλει στην λίπους κόψει.
“Με την κωδική ονομασία” μηδέν κοιλιά.

 

το πρόγραμμα zero κοιλιών

Η λίρα να νικήσει και να επιτύχει τη διατήρηση του σωματικού βάρους – ειδικά αν είστε ήδη στην παιδική ηλικία επίσης, το υπερβολικό βάρος, δεν είναι δύο μήνες “κατοχής”. Είναι ήδη σε όλη του τη ζωή, έχει δεσμευτεί για εργασίες. Κοιλιακό λίπος-είναι, φυσικά, η κατάρα της ζωής μου – δεν επειδή αυτό είναι μια κακή παράσταση. Το υπερβολικό βάρος έχουν πολλά να συνεισφέρουν σε πενήντα χρόνια πεθαίνει από εγκεφαλικό επεισόδιο στο αποτέλεσμα. Που έχω συναντήσει αυτό σε άμεση γειτνίαση, φυσικά, γρήγορα ταχύτητα, προσπαθώντας να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά, από μεγάλη διάρκεια ζωής, ελπίζω.

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε σχετικά με το λίπος από την κοιλιά και πόσο θανατηφόρα μπορεί να είναι, όσο περισσότερο προσπαθούμε να εναντίον του. Κοιλιακό λίπος (ή “σπλαχνικό λίπος” στην περιοχή της κοιλιάς, συγκεντρώθηκαν και τρυπάνε το δάχτυλό σας στην κοιλιά μου. Συνδέεται άμεσα με σχεδόν όλες τις σοβαρές ασθένειες, όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, Αλτσχάιμερ, της νόσου του ήπατος, ο διαβήτης και το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται μηδέν στην κοιλιακή χώρα (“μηδέν κοιλιά”). Ο στόχος είναι η μείωση της φλεγμονής, οιδήματος και “απενεργοποίηση” τα γονίδια του λίπους. Με βάση τη γενετική, διατροφή, στην οποία η έρευνα δείχνει σαν να επηρεάσει ορισμένα προϊόντα, ότι αυτά είναι μερικά αποθέματα τα γονίδια ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε.

Στις αρχές του εφευρέτη  ο πατέρας του οποίου ήταν επίσης κατά τη λίπους μέσω πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε 52 ετών, έχει δοκιμή το μηδέν στην κοιλιακή χώρα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: οι άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο, 10 cm λιγότερο στη μέση, αγκαλιάζει, μόνο 6 εβδομάδες. Το κλειδί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πρόγραμμα διατροφής που Γονίδιο λίπος στοχευμένες και να σβήνουν, και απώλεια βάρους αυτόματα τα παρατάει.
Δεν υπάρχει καταμέτρηση θερμίδων, δεν υπάρχει πείνα, Μηδέν κοιλιά σε τρεις τρόποι: πρώτον, μειώθηκε το φούσκωμα, τη μείωση του κόστους υπερβολική ποσότητα αλατιού, το γάλα και τα τεχνητά γλυκαντικά φθορά του σώματος. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ότι το φούσκωμα μπορεί να προκαλέσει. Συγγνώμη για λογαριασμό εξαίρεση των υποκειμένων, 7-ιντσών έχασε στην περιοχή της μέσης σε μόλις 7 ημέρες.

Βοηθά το στομάχι, αν το “καλά” βακτήρια τρέφονται στην κοιλιακή χώρα. Βιώσιμη στομάχι για να μειώσει τη φλεγμονή και την προώθηση του λιπώδους ιστού του γονιδίου. Η τρίτη λήψη, για να αυξήσετε την ταχύτητα του μεταβολισμού από άπαχο πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη και την ποιότητα των ινών.

Μόλις κλείσαμε τα γονίδια του λίπους, δεν χρειάζεται να μετρούν θερμίδες, εμείς. Μόνο και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα, κατάλληλα συνδυασμό. Εδώ είναι μια 9 απλά προϊόντα που υπάρχουν στο μηδέν σε σύγκριση από τη λίστα ενσωματωμένη, και που είναι εύκολο να κρατήσει στο μυαλό: Μηδέν κοιλιά ποτά: αναψυκτικά εκείνα που γίνονται με βάση φυτά. Κοκτέιλ, που έχουν πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη, φυτικές ίνες και η ρεσβερατρόλη που περιέχουν. Η ρεσβερατρόλη μπορεί να βρεθεί κόκκινα φρούτα σε φυστικοβούτυρο και σκούρα σοκολάτα.

 

τα προϊόντα βοηθούν το αδυνάτισμα

Αυγά: τα αυγά χολίνη ονομάζονται θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι απενεργοποιημένη γονίδια, που είναι το σωματικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, που είναι υπεύθυνα για την. Κόκκινα φρούτα, όπως τα μήλα, τι μπορεί να είναι ένα από τα πιο υγιή άτομα, που μπορούν να καταναλωθούν. Όσο πιο βαθιά το χρώμα των φρούτων, τόσο πιο αποτελεσματική γονίδια λίπους απενεργοποιηθεί για αυτό το σκοπό.

Το ελαιόλαδο και άλλα υγιεινά λίπη, βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης, πέρασε πάνω από 4 ώρες. Φασόλια, ρύζι, βρώμη και άλλα ινών γόνιμη συνεργασία για τα εντερικά βακτήρια, με τη σειρά του, από το διαβήτη, για τα γονίδια. Κουάκερ είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσει, και αν είναι λίγο γλυκό, γλυκό επιθυμία απαντά επίσης.

Επιπλέον φυτική πρωτεΐνη σε , ραδιόφωνο ή πλάνα από τις ντομάτες, καθώς και , όπως τα αμύγδαλα, τα καρύδια και τους σπόρους. Κοκτέιλ για να προσθέσετε φυτικές πρωτεΐνες σε σκόνη. Το κρέας “υψηλής δυσκολίας” υποστηρίζει το μεταβολισμό. Τι είναι το άπαχο κρέας; Αυτό περιλαμβάνει κοτόπουλο, γαλοπούλα άσπρο μέρος, ή ένα λεπτό κομμάτι του βοείου κρέατος. Πράσινα λαχανικά, το πράσινο τσάι και φωτεινά, πολύχρωμα λαχανικά συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής, έτσι, για να περιστρέψετε τα γονίδια του λίπους. Φωτεινό, πολύχρωμο πισίνα, κήπος, φωτεινό, flashy αξεσουάρ μπολ νόστιμο φαγητό!

Τα αγαπημένα μπαχαρικά, να λάβει κανέλα, το τζίντζερ και ακόμη και η μαύρη σοκολάτα, που επίσης συμβάλλουν σε φλεγμονή μειώνεται, αλλά επιτεθούν τα γονίδια του λίπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Eldesmedica 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget